$name

Folk og grydeskeer

 
På Broparken i Rødovre blev der talt hænder og tid til arbejdet
  
Af Ulla Nygaard
 
 - Vores medlemmer er udstyret med elektroniske kontrolsystemer i form af bærbare, håndholdte computere, så de kan dokumentere deres arbejde. Det er fastsat til tre minutter at give en borger støttestrømper på.

Men de ældre borgere er jo ikke som grydeskeer, der kan håndteres på samme måde hver gang, sagde miljøsekretær Tage Christensen i debatten på Broparken i Rødovre.

Han slog til lyd for, at social- og sundhedspersonalet må have arbejdsbetingelser, hvis plejen af ældre skal foregå etisk ordentligt og forsvarligt.
 
Vores velfærd
Faglig sekretær Ulla Johansen var inde på velfærd. Hun sagde, at velfærd for FOA er mødet mellem mennesker, der har behov, og det professionelle personale, der skal opfylde behovene.

- Finansminister Thor Pedersen har udtalt, at "vi kan købe hele verden". Det tror jeg gerne, at han kan med sine 1.239.000 kroner i årsløn. Men hvad med jer og jeres løn? Medlemmer af FOA sagde tydeligt med sommerens strejker, at de vil have mere i løn, og at de vil have flere hænder.

Når vi arbejder for velfærd, så er det afgørende, at der er tid til vores arbejde. Tid til arbejdet skaber kvalitet, og det giver velfærd, siger Ulla Johansen.

Tilbage til infoa nr. 9 - 2007