Introhold efterår 2019
Introforløb for nyvalgte TR'er og AMR'er på Hotel Strandparken i Holbæk, efteråret 2019

Tillidsvalgt i FOA 1

At du er valgt til et tillidshverv betyder, at du har fået en tillidserklæring og et stort skulderklap af dine kolleger.

Når du er tillidsvalgt, hjælper FOA dig med at finde ud af, hvordan du kan støtte dine kolleger, når de søger hjælp til spørgsmål om blandt andet løn- og arbejdsforhold.

Som tillidsvalgt får du mange spændende udfordringer, og du vil få nye kolleger, som alle har den samme interesse som dig – nemlig at skaffe sig indflydelse på relevante områder inden for deres arbejdsliv.

Din rolle som tillidsvalgt vil afhænge af den arbejdsplads, du er på, de sager der dukker op, og den person du er.

 

Nyvalgt

Når FOA 1 har fået besked om dit nyvalg, får du hurtigst muligt tilsendt en mail med tilbud om uddannelse, da det er en høj prioritet for os at få dig hurtigt tilmeldt "Introforløb for nyvalgte" og TR- eller AMR-grunduddannelsen. Du skal have gennemført Introforløbet før du kan begynde FOAs TR- eller AMR-Grunduddannelse, og hvis du er AMR skal du have gennemført den lovpligtige obligatoriske AMR-Grunduddannelse først (som din arbejdsplads arrangerer for dig).   

Både introforløbet og grunduddannelsen giver dig indblik i rollen som tillidsvalgt – og hjælp til at udfylde den. Du får en dybere indsigt i FOA 1 som fagforening, og du bliver klædt på til de udfordringer, der kan komme.

 

Datoer for introforløb for nyvalgte:
Introforløbene bliver holdt på Hotel Strandparken, Kalundborgvej 58, 4300 Holbæk. Det er også her, I overnatter. Du skal kun tilmelde dig ét forløb. 

2020:

  • 2. - 3. september 2020

  • 19. - 20. oktober 2020

 


Datoer for grunduddannelse for TR-valgte:
Du skal beregne i alt 10 dage til TR grunduddannelsen, der er fordelt på 4 moduler. Grunduddannelsen bliver afholdt hos FOA 1, på Vilhelm Thomsens Allé 9, 2500 Valby, i kælderen (indgang fra gavlen).

2020:

  • Hold 1 (13.-15. januar + 4.-5. februar + 10.-12. marts + 15.-16. april)
  • Hold 2 (8.-10. september + 7.-8. oktober + 2.-4. november + 2.-3 december)

 

Datoer for grunduddannelse for AMR-valgte:

Du skal beregne i alt 5 dage til AMR grunduddannelsen, der er fordelt på 2 moduler. Grunduddannelsen bliver afholdt hos FOA 1, på Vilhelm Thomsens Allé 9, 2500 Valby, i kælderen (indgang fra gavlen).

 

2020

  • 26.-28. oktober + 24.-25. november

Tilmelding:

Hvis du mener, at du burde have modtaget en e-mail med tilbud om uddannelse, men endnu ikke har modtaget den, så kontakt foa1@foa.dk eller ring til Loa Tejmers på 46 97 11 00. Al tilmelding til uddannelse af tillidsvalgte foregår nemlig herigennem.