Billige forsikringer hos Trygg-Hansa

Bor du i Sverige, eller har du fritidshus på den anden side af Øresund? Så kan du nu få billige forsikringer hos Trygg-Hansa

Vores samarbejdspartner, TJM Forsikring, vil gerne sikre, at alle vores medlemmer har et attraktivt tilbud om gode og billige forsikringer

TJM Forsikring kan dog, som andre danske forsikringsselskaber, kun forsikre medlemmer, der bor i Danmark. Det betyder, at medlemmer, der bor fast i Sverige, og som pendler over Øresund for at arbejde i Danmark, desværre ikke kan blive forsikret i TJM Forsikring.

Derfor har TJM Forsikring indgået en aftale med det svenske medlem af Tryg-familien, Trygg-Hansa, om, at medlemmer af de fagforeninger, de samarbejder med, som er bosat i Sverige, nu kan få helt op til 25% rabat, hvis de samler deres forsikringer hos Trygg-Hansa.

Hvis du er bosat i Sverige og vil høre mere om dine muligheder, kan du ringe på (+46) 075 243 89 74, hvor en rådgiver fra Trygg-Hansa sidder klar til at hjælpe dig. Husk at oplyse, hvilken faglig organisation, du er medlem af.

Hvis du ejer en fritidsbolig i Sverige, kan denne også forsikres gennem aftalen med Trygg-Hansa.