Det betaler sig at være medlem af FOA Vest

Du kan spare mere end du betaler om året i kontingent ved at være med i FOA

Som FOA-medlem betaler du 367,00 kroner pr. måned i kontingent. Dertil kommer, at der er et skattefradrag på 30 procent. Det vil sige, at du om året betaler 367 X 12 måneder = 4.404 pr. år – 30 procent = 3082,00 kroner om året.

Som FOA-medlem får du imidlertid en række gode medlemstilbud på blandt andet forsikringer, bank, LO+ kort og mange andre gode tilbud.

Ruth Nykjær, næstformand i FOA Vest, har brugt en del af de gode tilbud, og hun har sparet en del.

Ruth fortæller:
- Jeg har valgt at skifte forsikringsselskab til TJM – måske bedre kendt som Tjenestemændenes Forsikring. Jeg har hus, indbo og ulykkesforsikring samt rejse- og afbestillingsforsikring for to personer hos TJM, og jeg har sparet 3000 kroner om året ved at skifte til TJM.

Ruth har også fået briller og solbriller med styrke i. Med LO+ kortet var der 10 procent i rabat hos Synoptik, så der sparede hun 1000 kroner.

- Hele 4.000 kr. i rabat og jeg betaler kun 3.082,00kr, så i år giver det overskud. Jeg synes det er en meget god forretning, fortæller Ruth Nykjær med et smil.

Som medlem i FOA Vest kan du få rabat hos PenSam og TJM (forsikringer) og PenSam (bank)

Og så skal du tænke på, at du udover disse tilbud har adgang til hjælp fra vores faglige medarbejdere, socialrådgivere og vores jurist, så der er mange gode grunde til at være medlem i FOA Vest.