FOA Sydfyns anbefalinger til afholdelse af TR valg

  • Indkaldelsen til mødet kan foregå ved at sætte en seddel op mindst 14 dage før valget skal afholdes og med plads til at skrive sig på hvis man opstiller til valget. – og husk at tage hensyn til dem, der arbejder på deltid eller aften/nat.

 

  • FOA Sydfyn anbefaler at man IKKE brevstemmer, da proceduren for dette er omfattende, hvis man efter aftale med FOA Sydfyn, vælger at der kan brevstemmes, bør nedenstående anbefalinger følges


  • Hvis man har valgt at der kan brevstemmes, så skal der på opslaget være mulighed for at kandidater skriver sig på og man bør sætte opslaget op 3 uger før valget skal afholdes og synliggøre på opslaget hvornår der er frist for at stille op til valget, dette bør være en uge før valget afholdes. Det er IKKE muligt at stille op på selve valgdagen, hvis man vælger at der kan brevstemmes.

 

  • FOA Sydfyn anbefaler at dem der ønsker at brevstemme, skriver en seddel med navnet på den de stemmer på og at sedlen ligges i en kuvert med eget navn på, så man kan kontrollere at der ikke er nogen der både brevstemmer og møder op på selve valgdagen og stemmer igen. Brevstemmerne bør ligges i en lukket kasse og først åbnes på selve valgdagen.

 

  • FOA Sydfyn anbefaler at brevstemmerne åbnes af en medarbejder fra en anden faggruppe eller arbejdsplads.

 

Har du spørgsmål til proceduren er du altid velkommen til at kontakte afdelingen.

Med venlig hilsen

Maria Haladyn
Uddannelsesansvarlig