Er du fuld af gode idéer?

Vi søger medlemmer til et aktivitetsudvalg

FOA Sønderborg afdeling vil så gerne have sat gang i nogle medlemsaktiviteter, men det er så svært at finde den fornødne tid til alt det vi gerne vil.

Vi har derfor besluttet at invitere vores medlemmer til at være en del af et aktivitetsudvalg, og som minimum vil vi gerne have 2 medlemmer fra hver sektor.

Social- og sundhedssektoren har allerede fundet 2 medlemmer, og Service sektoren (tidligere Teknik-Service & Kost-Service) har fundet 1 medlem.

Vi mangler altså som minimum 1 mere fra Service sektoren og 2 fra Pædagogisk sektor.

Udvalget vil få meget frie hænder til at finde på aktiviteter, og der vil altid være tilknyttet en kontaktperson her fra afdelingen. Alle møder skal ske i FOA huset, men tidspunktet vil vi ikke blande os i.

Møder i udvalget vil være ulønnet, men har man udgifter til f.eks. kørsel vil det naturligvis blive dækket, og der vil selvfølgelig være kaffe, the og vand til rådighed.

Så har du lyst til at være med til at tegne FOA Sønderborg på en anden måde end blot det faglige, så kontakt Susanne på tlf. 4697 3402 eller mail skh020@foa.dk hurtigst muligt.