Foto: FOA Odense

FOAnerkendelsen

John Larsen Lund (t.v.) er indstillet af Morten Rosenløv Jørgensen (t.h.):

 

"John Lund arbejder som aftenvagt som social og sundhedsassistent på Kildebakken i Vissenbjerg. John er meget vellidt blandt beboere, pårørende og sine kolleger. Han er ligeledes yderste kompetent og en mand som ikke nøjes med at vide tingene halvt, men graver helt ind til benet.

John er indenfor det sidste halvandet år blevet ildsjæl i forhold til vores Eden alternativ koncept, vi kører i Assens kommune. John er også blevet forflytningsvejleder og været med i en bus-bestyrelse, så Kildebakken har fået sin egen beboer-bus nu. Et projekt, der har været på plakaten i lang tid, men som for alvor fik fart på, da John gik ind i det. John har brugt rigtig meget af sin fritid derhjemme, på at få alt i orden omkring beboerbussen, og ligeledes generelt været foregangsmand hele vejen igennem i forhold til bus-projektet og indkøb af denne.

John er også vores allesammens Georg Gearløs. Han har nemlig opfundet et snoretræk, så det kan gøre arbejdet meget lettere for personalet, at forflytte en beboer fra enden af sengen og op imod hovedgærdet."

 

 

 

 

 

 

Har du en kollega, der fortjener anerkendelse?

Så send os en mail, hvor du skriver hvem du vil indstille til FOAnerkendelsen og hvorfor.

Både du og din kollega skal være medlem af FOA Odense, så husk at skrive dit fulde navn og telefonnummer + din kollegas fulde navn.