Book et møde med PenSam 18/4

I disse økonomisk svære tider har FOA Fordele i PenSam Bank og PenSam Forsikring nok aldrig gjort en større forskel.

Et FOA-medlem sparer gennemsnitligt 5.050 kr. årligt ved at skifte til PenSam Bank. Har man boliglån, billån eller andre lån er besparelsen typisk højere!

PenSam Forsikring er et af landets billigste forsikringsselskaber, og ud over dette, oplever de fleste at få endnu bedre dækninger på deres forsikringer, end i dag.

Både PenSam Bank og PenSam Forsikring er blandt de bedste i landet, målt på kundetilfredshed.

 

Book et møde:
Tirsdag den 18. april mellem kl. 9.00 og 17.00
har PenSam Bank og PenSam Forsikring tilbudt at give bankrådgivning og forsikringsrådgivning her i huset. Møderne afholdes særskilt.

Hvert møde varer 30 min. og du/I skal kun medbringe dit MitID.

  • Hvis du ønsker et møde med PenSam Bank og/eller PenSam Forsikring, skal du blot sende en mail til roya@pensambank.dk indeholdende navn og tlf. nr. og om du ønsker møde med bank og/eller forsikring. Du må gerne i overskriften i mailen skrive "FOA Odense 18.4"

Det er naturligvis helt GRATIS og uforpligtende at få et tilbud!

 

På PenSams hjemmesiden kan du læse om Søren og Michellas oplevelse med PenSam Bank, som gav dem en besparelse på kr. 4.000 månedligt.

Du kan også læse om Lone Petersen, der var skeptisk, da hun skiftede til PenSam Forsikring. Men da hun fik brug for PenSam Forsikring, blev hendes bekymringer blæst af vejen.

 

Til alle, som bliver kunder i PenSam Bank eller PenSam Forsikring, kvitterer PenSam med 2 biografbilletter.