Book et møde med PenSam

Et FOA-medlem sparer gennemsnitligt 5.050 kr. årligt ved at skifte til PenSam Bank. Har man boliglån eller andre lån er besparelsen typisk højere!

PenSam Forsikring har nogle af landets billigste priser. Indboforsikringen er i 2022 kåret som ”Bedst i test” af Forbrugerrådet Tænk. Som FOA-medlem får du således adgang til fordele skræddersyet til dig.

 

Book et møde:
Torsdag den 13. oktober imellem kl. 16.30 og 21.00 har PenSam Bank og PenSam Forsikring tilbudt at give bankrådgivning og forsikringsrådgivning her i huset. Møderne afholdes særskilt.

Hvert møde varer 30 min. og du/I skal kun medbringe dit/jeres NemID.

Hvis du ønsker et møde med PenSam Bank eller PenSam Forsikring, skal du booke et møde ved at sende en mail til hak@pensambank.dk indeholdende navn og tlf. nr.

Det er naturligvis helt GRATIS og uforpligtende at få et tilbud!

 

På PenSams hjemmesiden kan du læse om Søren og Michellas oplevelse med PenSam Bank, som gav dem en besparelse på kr. 4.000 månedligt.

Du kan også læse om Lone Petersen, der var skeptisk, da hun skiftede til PenSam Forsikring. Men da hun fik brug for PenSam Forsikring, blev hendes bekymringer blæst af vejen.

 

Skulle det ikke være en fordel for dig at blive en del af FOA’s bank og forsikringsselskab, kvitterer PenSam med 2 biografbilletter.