Nyt fra Formanden

Så gik vi ind i den første sommermåned, og vi håber og drømmer om mange varme og solrige dage.

Forandringens vinde blæser hen over landet… 
Efter gårsdagens historiske valg med et valgresultat på 91 mandater til rød blok, går svære forhandlinger i gang med sammensætning af en regering ud fra det hold vælgerne har sat i folketinget – det bliver spændende at følge, hvordan udfaldet bliver.

Men én ting er i hvert fald sikker – befolkningen har valgt velfærd, børn, klima og uddannelse som nogle af de meget store emner for Danmarks fremtid. FOAs medlemmer arbejder jo i særlig grad i stillinger indenfor velfærd, så mit håb er, at der kommer et seriøst arbejde med de store udfordringer, vi står over for i forhold til den demografiske udvikling indenfor især børneområdet og ældreområdet og de deraf følgende velfærdsudfordringer.

Lad os håbe på et Danmark ud fra FOAs slogan med ”mere menneske og mindre system”.

 

Der skal lyde en stor hjertelig tak til alle, der tog sig tid til at komme og fejre 1. maj og vores jubilæum sammen med os – vi synes, det var en rigtig god dag.

Udover at flytte vores Galschiøt skulptur Omsorg ind i huset, er der også her i Sukkerkogeriet forandringsvinde, der blæser.

Afdelingen har købt bygningen bag ved vores hus (der tidligere husede en pejsebutik), med henblik på at etablere nye parkeringspladser.

Bygningen er derfor jævnet med jorden, og vi afventer, at der bliver lagt belægning og etableret hæk rundt om arealet. Dette i et forsøg på at skabe pladser til personalet, så der er flere ledige pladser til medlemmer foran hoveddøren. Det er ligeledes et forsøg på at fremtidssikre vores skønne hus.

Samtidig er vi gået i gang med at renovere vores havehus, så det kommer til at fremstå pænt og nydeligt i forhold til vores nye naboer.

 

Vi er her hele sommeren, hvis I får brug for os – og vi er klar til kommende udfordringer sammen med Jer.

I ønskes alle en rigtig god sommerferie!

 

Sommerlige hilsner
Nina Skov-Lauridsen
afdelingsformand