Camilla (tv) og Isabella (th) foran plejecenterets bus

Foto: FOA Odense

FOAnerkendelsen

Isabella Jakobsen (tv) har indstillet sin kollega Camilla Tejlgaard Fagerlin (th) til FOAnerkendelsen:

"Det er ingen hemmelighed, at det i øjeblikket er hårdt at være medarbejder på Hjallese Plejecenter - og trist, da vi skal lukke.
Nye udfordringer - nye tider!

Jeg har virkelig brug for at anerkende en af mine kollegaer i denne tid, hvor alt er lidt trist og vemodigt - nemlig vores skønne AMR Camilla Tejlgaard Fagerlin!
Denne fantastiske kvinde er en vildt engageret medarbejder, som kæmper for det, hun tror på og som er i hendes hjerte, nemlig beboerne og hendes kollegaer.
Hun er ikke bange for at stå i front, for det der er vigtigt - Hun har et DRIVE, som er yderst beundringsværdigt. 
Camilla er en meget tillidsfuld, omsorgsfuld, empatisk, sød og hjælpsom kollega, som tænker på andre før sig selv og som er en humørspreder! 
Camilla er ikke bange for udfordringer og der er ikke langt fra ord til handlinger, hvilket jeg er meget taknemlig for!
Den sidste tid, hvor jeg har stået side om side med Camilla og kæmpet for vores beboere, har været meget lærerig for mig. Desuden føler jeg også, at vi er kommet meget tættere ind på hinanden og hinandens værdier, som jeg er meget glad for.
Jeg må ærlig indrømme, at jeg er ked af, at jeg mister hende som min kollega, da hun på kort tid har vundet min tillid og dybeste respekt for den kvinde hun er!"

 

 

 


Har du en kollega, der fortjener anerkendelse?

Så send os en mail, hvor du skriver hvem du vil indstille til FOAnerkendelsen og hvorfor.

Både du og din kollega skal være medlem af FOA Odense, så husk at skrive dit fulde navn og telefonnummer + din kollegas fulde navn.