Plakat til efterlysning af TR og AMR

TR- og AMR-makkerpar søges til videooptagelser

Er du TR og har et godt samarbejde med din AMR? Eller er du AMR og har et godt samarbejde med din TR? Så vil vi gerne høre fra dig.

FOA TR er i gang med at udarbejde et e-læringsmateriale om, hvordan TR og AMR kan skabe et godt samarbejde på arbejdspladsen. I den forbindelse søger vi et TR-AMR-makkerpar, som kan deltage i nogle videoer, hvor de fortæller om hvilke erfaringer, de har gjort sig, og hvorfor det er vigtigt for dem at have et godt samarbejde.

Det kan være I har samarbejdet om arbejdsmiljøet, om sygefravær, om modtagelse af nye kolleger eller andre emner, hvor TR og AMR kan arbejde sammen.
Det vigtigste er, at I kan fortælle om, hvorfor det gav mening, at I var sammen om at løse opgaven, og hvilke resultater I opnåede med jeres fælles indsats.

Videoerne med jeres erfaringer kommer til at indgå i e-læringsmaterialet om samarbejde mellem TR og AMR, og skal give andre tillidsfolk hjælp og inspiration til at skabe et godt samarbejde på arbejdspladsen.

Vær med og få et gavekort som tak
Er du og din TR/AMR interesseret i at deltage i videoer til det kommende e-læringsmateriale, så send en mail til Kim Skovby Klindt (ksj001@foa.dk) i FOA TR. Så vil I blive kontaktet, og få besøg af en videofotograf på jeres arbejdsplads.

I vil blive belønnet med et gavekort som tak for jeres deltagelse.