Vigtigt lige nu: Hjælp dine medlemmer med at rette medlemsdata via TR-appen

Mailadresse og telefonnummer er vigtige oplysninger, der skal stå korrekt i medlemssystemet, for at medlemmet kan modtage mail om urafstemning og få konfliktunderstøttelse, hvis der bliver konflikt, og medlemmet bliver udtaget til strejke.

Det er i anledning af OK23 meget vigtigt, at dine medlemmer står korrekt registreret i medlemssystemet, og at de er registreret på den korrekte arbejdsplads. Dette sikrer, at de får deres stemmeseddel, når der skal stemmes om OK23. Link til stemmesedlen sendes ud elektronisk, og derfor er det vigtigt at have en mailadresse eller et telefonnummer. 

Det samme gælder, hvis der kommer konflikt. Her skal medlemmerne være registreret med korrekt arbejdssted og kontaktinformation. Informationerne er vigtige, når vi skal kommunikere med medlemmerne om, hvordan de skal forholde sig til konflikten, og når der skal udbetales konfliktunderstøttelse, hvis medlemmerne udtages til strejke.  

Mange tror, at jobskifte registreres automatisk, og at FOA får besked. Det er ikke tilfældet. Hjælp dem derfor med ved at rette deres data via TR-appen.

Sådan gør du 

Få først selv overblik over dine medlemmer ved at slå dem op i appen og tjekke, at du har al relevant info om dem. Mangler der vigtige informationer, så er det en god anledning til at kontakte dem, så I kan rette dem sammen. Du kan også rette dem selv, hvis du har informationerne.

Sådan ændrer du kontaktoplysninger

Du kan uden videre rette medlemmets telefonnumre og mailadresser, både private og på arbejdspladsen. Ændringerne slår igennem i løbet af et par timer. Du kan også rette andre oplysninger fx stilling og timetal, som ændres ved, at der går en besked videre til afdelingen. Så kan du se ændringerne i appen, når afdelingen har rettet dem i medlemssystemet.

Sådan ændrer du arbejdssted

Hvis et af dine medlemmer stopper på sin arbejdsplads, kan du rette det. Og du kan herefter tilføje det nye arbejdssted til dit medlem, hvis arbejdsstedet er indenfor dit eget TR-område. Oplysningerne indsendes til afdelingen, som retter det i medlemssystemet. 

Tilføj og organiser ny kollega

Hvis du får en ny kollega, og vedkommende ikke er på din medlemsliste, kan du selv tilføje vedkommende. Hvis medlemmet ikke er medlem af FOA, kan du indmelde medlemmet online og finde priser og gode argumenter for at blive medlem af FOA samt oplysninger om fagforening, A-kasse og medlemsfordele.

Se evt. en video her om, hvordan du retter dine medlemmers data

Husk, at du også altid kan rette medlemsdata i Mine medlemmer - webudgaven af medlemslisten.