Færdigt arbejde

Børns middagslur i dagtilbud kan give anledning til uoverensstemmelser mellem forældre og de pædagogiske medarbejdere. I dette afsnit af podcasten ’Færdigt Arbejde’ giver ekspert i børns søvn svar på, om det er o.k. at vække børn. Og der er gode råd, hvordan man får et godt samarbejde om børns søvn.
Foto: Grafisk team, FOA Kommunikation

Nye afsnit af FOAs podcast er ude nu

Lyt med og få dagens faglige vitaminindsprøjtning fra de to nyeste afsnit af FOA Fagbladets podcast 'Færdigt arbejde'. Det ene handler om fleksible arbejdstider og det andet om børns søvn. Der er masser af inspiration og gode råd at hente.

Skru op for frihed og fleksibilitet i dit arbejdsliv

Rundt om i landet bliver der eksperimenteret med at gentænke den traditionelle arbejdsuge med fem arbejdsdage. Det gælder også på plejehjem, daginstitutioner og andre arbejdspladser, hvor vagtplaner skal gå op med borgernes behov. I det nye afsnit af podcasten ’Færdigt Arbejde’ kan du høre om erfaringer med at inddrage medarbejdernes ønsker: 

Du kan enten lytte via din podcast app (søg på 'Færdigt arbejde') eller lige her:

Listen to "Skru op for frihed og fleksibilitet i dit arbejdsliv" on Spreaker.

 

Må børn vækkes, når de sover til middag?

Mange søvnpolitikker omkring børn i dagtilbud bygger på forældet viden om søvn, siger ekspert. Bliv klogere på børns søvn i det nye afsnit af ’Færdigt Arbejde’:

Du kan enten lytte via din podcast app (søg på 'Færdigt arbejde') eller lige her:

Listen to "Må børn vækkes, når de sover til middag?" on Spreaker.