Nu kan du logge på foa.dk med din smartphone

Skal du udfylde for eksempel et dagpengekort eller oprette en jobagent i FOA Job, kan du nu gøre det fra din smartphone eller tablet med dit NemID.

Opdateret 26. september 2014 kl. 08.33

Digitaliseringsstyrelsen har her i sensommeren lanceret mobilt NemID. Det gør, at det nu endeligt er muligt at logge på FOAs selvbetjeningsløsninger på www.foa.dk fra mobile enheder.

Det betyder, at du fra en smartphone eller tablet for eksempel kan udfylde et dagpengekort, oprette en jobagent, besøge Tillidszonen eller de faglige netværk, der kræver login.

Log på Mit FOA med Nem-ID

Kraftigt efterspurgt
”Mobilt NemID har været kraftigt efterspurgt af brugerne på foa.dk. Det giver en stor fleksibilitet i mødet med FOA på nettet, at man nu kan tilgå alt fra smartphones og tablets og dermed have FOA med i lommen,” siger webkoordinator i FOAs centrale medieafdeling Mette Laursen til Fagbladet FOA.

”Op i mod halvdelen af de besøgende på foa.dk kommer fra en mobil enhed. FOAs hjemmeside har længe haft et design, der tilpasser sig skærmen alt efter, om man besøger siden fra en pc, smartphone eller en tablet. Med mobilt NemID er hjemmesiden nu næsten 100 % mobilegnet. Vi arbejder fortsat på at få blanketter gjort mere mobilvenlige”, siger hun.

NemID vil virke på de mest gængse smartphones. Men der kan være ældre modeller, hvor det ikke vil virke.