Find et vælgermøde nær dig

Vær med, deltag i debatten, brug velfærdens stemme.

I FOA Social- og Sundhedsafdelingens område er der en lang række muligheder for at få kandidaterne til de kommende valg til kommuner og regioner i tale.

Regionen

Mandag den 6. november afholder alle de FOA-fagforeninger, der har medlemmer, som er ansat i Region Hovedstaden fælles valgmøde for politikerne i Regionsrådet.

Mødet er ikke kun for regionalt ansatte, men for alle FOA-medlemmer, der interesserer sig for udviklingen på sygehusene. Det foregår i fagforeningens mødesal på Godthåbsvej 15, og du kan læse mere om det og tilmelde dig her.

OBS Aflyst: Torsdag den 9. november afholder LO Hovedstaden regionalt valgmøde på Herlev Hospital.

Københavns kommune

OBS Aflyst: Tirsdag den 7. november klokken 18.30 afholder LO Hovedstaden valgmøde med politikere i Københavns Kommune.

Torsdag den 16. november kl. 19-21 er otte fagforeninger, herunder FOA SOSU, gået sammen om at spørge kandidaterne "Skal vi arbejde, til vi dør?

Eneste punkt på valgmødets dagsorden er fagforeningernes appel til politikerne om at lave forsøg med 30 timers arbejdsuge i alle forvaltninger. Der er kaffe og kage til mødet, der foregår hos HK, Svend Aukens Plads 11.

Du kan tilmelde dig mødet her.

Andre kommuner

I flere kommuner afholder partierne selv, Ældresagen og andre organisationer lokale valgmøder. Følg med i den lokale avis.

Bliv klædt på til debatten

FOA SOSU har samlet fakta om udviklingen på social- og sundhedsområdet i netop din kommune/regionen. Brug dem, når du vil stille politikerne til regnskab eller have et løfte ud af dem. Du kan finde dem her.

LO Hovedstaden har spurgt kandidaterne, hvordan de forholder sig til udvalgte temaer som for eksempel udlicitering og respekt for kommunale medarbejdere. Du kan se, hvad politikerne har svaret her