FOAs A-kasse laver få fejl

Det kan koste mange penge, hvis a-kassen laver fejl i dine dagpenge

ASE og Det Faglige Hus topper listen over a-kasser, der begår fejl til skade for medlemmerne.

FOAs a-kasse klarer sig fint i sammenligning med andre a-kasser, når det gælder om at undgå fejl, der er til skade for medlemmerne.

Det fremgår af en opgørelse fra Pensionsstyrelsen. Her har man gjort op, hvor mange fejl, landets a-kasser havde begået i sager, hvor medlemmerne havde klaget over en afgørelse i deres a-kasse. I gennemsnit havde a-kasserne fejl i 1,3 ud af 1.000 sager.

FOAs a-kasse klarer sig langt bedre end gennemsnittet med fejl i kun 0,4 sager ud af 1.000. Dermed ligger a-kassen på en fjerdeplads, når det gælder om at lave så få fejl som muligt.

ASE ringest
I den anden ende af skalaen ligger to af de a-kasser, der markedsfører sig selv i konkurrence med blandt andre FOAs a-kasse, nemlig ASE og a-kassen i Det Faglige Hus. De har fejl i henholdsvis fem og fire sager ud af 1.000.

FOAs formand Dennis Kristensen kalder tallene ”interessante”.

”Det er to kr. billigere om måneden at være medlem af FOAs a-kasse i forhold til a-kassen i Det Faglige Hus. Til gengæld laver a-kassen i Det Faglige Hus næsten 11 gange flere fejl i medlemmernes a-kassesager, end FOAs a-kasse gør,” skriver han på sin Facebook-profil, hvor det videre hedder:

”ASE kan derimod prale af, at a-kassekontingentet hos dem er 11 kr. billigere om måneden end hos FOA. ASE laver til gengæld 13 gange flere fejl i a-kassesagerne end FOAs A-kasse gør. De tal synes jeg ikke, at jeg er stødt på i Det Faglige Hus' og ASE’s aggressive markedsføring.”

» Se listen over fejl i a-kasserne på avisen.dk

I listen optræder a-kassen ”Danske Lønmodtagere”, der senere har taget navneforandring til Det Faglige Hus.

Senest redigeret den 28.02.2012 af Anne-Mette Røn Poulsen