Smileyer
Den nye overenskomst blev vedtaget med kæmpe flertal.

Så har du fået ny overenskomst

Det blev et klar JA til den nye overenskomst - hele 95.09 procent stemte for aftalen. Dermed blev medlemmerne sikret en god lønstigning og forbedrede vilkår.

Mandag den 4. juni klokken 10.00 var der deadline for at stemme ja eller nej til den nye overenskomst.
Og stemt blev der!

Rekord mange brugte deres demokratiske ret – præcis 65,02 procent af alle FOA-medlemmer stemte. I FOA 1 var andelen helt oppe på 68 procent.

 

Over 95 procent stemte ja

95,09 havde valgt at stemme ja til den nye overenskomst. I FOA 1 var tallet lidt mindre - her var der 92,6 procent, der stemte ja.

 

Du får reel lønstigning

Den nye overenskomst giver fine lønstigninger over de næste 3 år.  Stigningerne er større end den beregnede prisudvikling, så du får en forbedret realløn. Det vil sige, at du får flere penge mellem hænderne. Derudover er seniordagene sikret, lavtlønsområdet er løftet - og det forhadte privatlønsværn er fjernet.

 

 Læs mere om overenskomsten på dit eget område

 

Konkurrence og medlemsarrangement

FOA havde udlovet et medlemsarrangement til afdelingen med flest stemmende medlemmer. Der var tæt løb, men vi blev desværre slået af FOA Lillebælt.

Vi synes ikke, vores medlemmer skal snydes for et dejligt arrangement, derfor holder vi sommerfest med grillede pølser og kolde fadøl. Det er torsdag den 28. juni fra klokken 16.00.

  

Læs mere om sommerarrangementet