Jeanette glæder sig til det næste webinar

Jeanette Rude Kragbæk er pædagog og i gang med et brancheskift. Hun er glad for a-kassens webinarer om jobsøgning, for der er hver gang nogle nye gode råd, hun kan bruge i sin jobsøgning.

FOAs A-kasse inviterer løbende medlemmerne til webinarer med gode råd om jobsøgning og andre ting, det er godt at vide, når man er ledig.

Jeanette Rude Kragbæk har deltaget i flere af webinarerne og glæder sig hver gang til det næste:

”Inden hvert webinar fokuserer jeg på at være åben, positiv og reflekterende, så jeg er klar til at få noget nyt med, jeg kan bruge i min jobsøgning. Samtidig gør jeg det ekstra hyggeligt for mig selv, med god kaffe og lækre snacks, så webinaret også på den måde bliver en god oplevelse”, fortæller hun.

Hun føler sig i gode hænder hos Rie, Eva og Vibeke, der holder webinarerne:

”De er rigtigt gode til at formidle de gode råd – sådan meget pædagogiske, anerkendende og inspirerende. Det er tydeligt at mærke på deres ping-pong, at de er gode kolleger og ved, hvad de taler om”.

Det er nu ikke, fordi Jeanette selv har svært ved at skrive jobansøgninger og gå til jobsamtaler. Tværtimod får hun meget ros både fra a-kassen og jobcentret.

”Men jeg får altid lige en ekstra detalje med fra et webinar. Det kan være en overskrift på en ansøgning, der lige får et pift, eller en ny sætning, der virkelig gør en forskel”, fortæller hun.