Stine Larsen, sosu-assistent. Foto: Jørgen True
Får tøj fra arbejdspladsen: Jeans, T-shirts, buseronner, fleecebluser. Som udekørende får hun desuden softshell-jakke, vandafvisende skaljakke og overtræksbukser.
Foto: Jørgen True

Stine Larsen, sosu-assistent

“Tøjet fremhæver min figur”
(5 stjerner ud af 6)

Stine:
Når man som mig er høj og tynd, er det en fordel, at tøjet er figursyet. Derfor er jeg også glad for busseronnen, der kan spændes ind bagpå. Bukserne kunne jeg også godt finde på at gå med privat, hvis ikke de havde sidelommen.

Der er så mange kombinationsmuligheder med T-shirt, fleecetrøje og jakker, at jeg tror, man kan tilpasse det til alle temperaturer. Men det er et problem for mig, at bukserne bliver kemisk renset. Jeg slår ud på lårene af det.

Alt for tilfældigt

(2 ud af 6 stjerner)
Tor Andersen:
Sammensætningen virker alt for tilfældig. Det falder meget i øjnene, at cardiganen er kortere end skjorten, som om den slet ikke er tænkt ind i helheden. Den lilla farve er lækker, men sammensætningen med den lyseblå skjorte bliver alt for kontrastfyldt. En hvid eller mørkeblå skjorte ville give et meget bedre look.

Hendes jeans er fine, men jeg er ikke den store fan af at stoppe bukserne ned i støvlerne. Det giver en udposning midt på læggen, som får benene til at synes kortere.

Hvordan passer dit arbejdstøj? Fortæl os om det inde på vores Facebook-side