Levi Madsen, kedelpasser. Foto: Jørgen True
Får fra arbejdspladsen:Kansas-jakke, frit valg mellem jeans og overalls, T-shirts, skjorte, sweatshirts, kedeldragt, regntøj, huer, handsker, sikkerhedssko, lange skistøvler, strømper, sikkerhedsbriller.
Foto: Jørgen True

Levi Madsen, kedelpasser

“Det ligner fængselstøj”
(3 stjerner ud af 6)

Levi:
Vi har tidligere brugt bomuldstøj i mærker som Kansas. Men så skiftede vi leverandør, og nu har vi fået tøj i kunststof. Det er ikke så behageligt som det gamle. I vinterperioden er det pisse hamrende koldt, og om sommeren er det for varmt, fordi det ikke suger sved til sig.

Desuden kan der gå ild i det, så det brænder sig fast på huden, ligesom en nylonskjorte ved grillen. Pænt er det heller ikke. Første gang jeg så en flok gutter i det kedelige, brune tøj, mindede det mig lidt om en fængselsfilm fra USA.

“Jakken overfalder ham”

(3 stjerner ud af 6 mulige)
Tor Andersen: 
Han er ligesom Ole meget neutral i sit udseende. Det hele er meget sort og gråt, og det er funktionaliteten, der er i højsædet frem for noget andet.

Det går selvfølgelig heller ikke med lyse farver på et rensningsanlæg, men størrelsen kunne man godt gøre noget ved. Tøjet er lidt for stort for ham, og specielt når han får jakken på, virker han helt overfaldet.

Hvordan passer dit arbejdstøj? Fortæl os om det inde på vores Facebook-side