Aktivering af medlemskab hvis du er medlem af en anden fagforening i forvejen

Har du købt bøger og medlemskab af fagforeningen gennem FOAs bogshop, skal du efterfølgende aktivere dit medlemskab ved at udfylde en indmeldelsesblanket.

Vær opmærksom på: 

  • For at vi kan udlevere de bøger, du har købt i bogshoppen, skal du aktivere dit medlemskab - også selv om du er medlem af en anden fagforening i forvejen. Du skal udfylde en indmeldelsesblanket, hvor du skal vælge medlemskab af ’FOAs fagforening’ på første side. 
  • Du bliver ikke automatisk medlem af FOAs A-kasse, når du køber et medlemskab i FOAs bogshop. A-kassen sikrer dig økonomisk og rådgiver dig i forbindelse med arbejdsløshed, efterløn, feriedagpenge, orlov og meget mere. 
     
  • Ønsker du også at blive medlem af FOAs A-kasse og evt. betale til efterløn, skal du i stedet vælge medlemskab af ’FOAs fagforening og FOAs A-kasse’ på blanketten. 
     

OBS: Du skal huske at melde dig ud af den fagforening, du er medlem af nu. Som udgangspunkt vil du blive medlem af FOA fra uddannelsens startdato. Skal du overholde et udmeldelsesvarsel i din nuværende fagforening, skal du skrive det i bemærkningsfeltet på indmeldelsesblanketten, så du ikke kommer til at betale dobbelt kontingent.