Velfærdstalenterne Nanna og Kristina

Hvert år fejrer Pensam og FOA 100 velfærdstalenter.

Hvert år fejrer Pensam og FOA 100 velfærdstalenter, som har været nomineret af deres arbejdsplads og/eller de borgere de arbejder med.

Blandt årets 100 velfærdstalenter var Kristina (social- og sundhedshjælper på Bakkebo Omsorgscenter) og Nanna (social- og sundhedshjælper Helsingegården), som begge udmærker sig ved at være fagligt dygtige og omsorgsfulde medarbejdere og kolleger.

Om Nanna står der i indstillingen: ”Nanna er indbegrebet af det at brænde for sit job, som at sammenligne med sportskvinden, der lever af sin hobby. Nannas rolige væsen udviser overskud og skaber et trygt miljø både for vores borgere og kolleger”.

Kristina bliver beskrevet som: ”en fantastisk medarbejder. Hun er virkelig vellidt af alle – såvel beboere, pårørende og sine kolleger. Hun klarer alt det sundhedsfaglige med stor professionalisme og ordentlighed, og samtidig har hun stor fokus på de psykologiske behov”.

Begge velfærdstalenter er naturligvis blevet fejret – både på deres arbejdsplads og i forbindelse med den fælles fejring af alle 100 velfærdstalenter, som fandt sted på Christiansborg.

Og i FOA Nordsjælland er vi naturligvis også meget stolte af at have to dygtige medlemmer, så derfor kiggede afdelingsformand Lene Lindberg forbi begge arbejdspladser med blomster til de to talenter og kage til alle kolleger og beboere.

Stort tillykke til Nanna og Kristina og til jeres arbejdspladser og kolleger, som alle har en stor del i at I forvalter jeres faglige og personlige kompetencer så flot.

VelfærdstalentVelfærdstalent-1Velfærdstalent