Søg midler til kompetenceudvikling og efteruddannelse

Har du overvejet at kompetenceudvikle dig, men mangler indblik i, hvordan det skal gribes an rent økonomisk? Vidste du, at du som offentlig ansat kan du søge midler til kompetenceudvikling og efteruddannelse. Deltag i webinaret og blive klogere på dine muligheder.

Mødet foregår digitalt via Microsoft Teams - læs mere om det praktiske her på siden. Er du i tvivl, så kontakt os i god tid før mødet.

Info om arrangementet

Kursusnummer: 9745212404
Tid: til
Sted: Online via Teams
Målgruppe: FOA-medlemmer, der er stats-, regions- eller kommunalt ansatte eller arbejder på arbejdspladser med driftsoverenskomster.
Ledige pladser 37
Tilmeldingsfrist: Tilmeldingsfristen er udløbet

Bliv klogere på, hvordan du søger midler når det gælder efteruddannelse

Webinaret er for dig, der endnu ikke kender til finansieringsmulighederne for kompetenceudvikling. PÅ webinaret er der fokus på mulighederne i:

  • Kompetencefondene
  • Omstillingsfonden

Der vil være et kort oplæg efterfulgt af eksempler. Der vil efterfølgende være mulighed for at stille spørgsmål – dog uden at gå ind i specifikke sager. Du er altid velkommen til at kontakte FOA Nordjylland efterfølgende.

Du kan stille spørgsmål undervejs, i chatten eller på forhånd ved at sende en mail til nordjylland@foa.dk på forhånd. Husk at skrive "Spørgsmål til webinaret "Søg midler til kompetenceudvikling og efteruddannelse" i emnefeltet.Praktiske informationer

Webinaret er live og laves interaktivt med chat/spørgsmål fra dig der deltager.

Kort inden mødet vil du modtage en personlig indkaldelse via mail, så du kan tilgå webinaret via din computer, Ipad eller telefon.

Tjek mere info om Microsoft Teams her på siden. 

Har du spørgsmål, så kontakt os gerne på 46972900.