Kate Thatt Dalgaard Jensen, medlem af FOAs Ungdomsnetværk

Lokal repræsentant FOA Ungdom

Jeg hedder Kate Thatt Dalgaard Jensen, og er en del af FOA's ungdomsnetværk

Ungdomsnetværket består af unge fra hele landet, som er valgt til at repræsentere unge FOA-medlemmer i lokalområderne, og jeg repræsentere derfor afdelingerne i Holstebro, Herning, Skive og Viborg.

Jeg blev uddannet social- og sundhedshjælper i februar 2015, og derefter social- og sundhedsassistent i oktober 2016. Til dagligt arbejder jeg på Fønixgården, et bosted i Struer for voksne med fysisk og psykisk udviklingshæmning, her har jeg været siden februar 2017.

Jeg elsker mit arbejde og mit fag og jeg brænder for at få andre unge med i fagbevægelsen, så vi sammen kan slå et fælles slag for vores arbejde, og gøre faget mere attraktivt for andre unge. Jeg er stolt af at være ung social- og sundhedsassistent, og vil hellere end gerne dele denne stolthed med andre unge og de andre faggrupper  som FOA repræsentere.

Jeg kæmper for, at selvom man er ung, så er man lige så vigtig, faglig dygtig, ansvarsbevidst og omsorgsfuld som alle andre.

Sammen gør vi forskellen, og sammen kan vi gøre en aktiv indsats for at få ordentlige arbejdsforhold/miljø.

Der vil løbende komme arrangementer for medlemmer under 31 år, følg med her på hjemmesiden, og på facebooksiden ”Ungdomspolitisk netværk, FOA Holstebro”.

Hvis du syntes at der sker for lidt for dig under 31 år, og har du lyst til at være en del af et aktivt ungdomsarbejde, hvor socialt samvær og faglighed er i fokus, så kontakt din lokale repræsentant for FOA-ungdom, Kate Thatt Dalgaard Jensen, tlf: 28109804, mail: Kate_thatt@hotmail.com.