Gözde fik sit drømmejob gennem FOA JobMatch

FOA JobMatch har siden starten af 2016 formidlet job til over 2000 medlemmer. I oktober blev det Gözde Okumus’ tur til at få job gennem FOA JobMatch.

Gözde Okumus blev sidste år uddannet som pædagog, og efter et vikariat blev hun arbejdsløs i august i år.

”Jeg er typen, der ikke kan klare at være arbejdsløs”, fortæller hun, ”Jeg er vant til at have mange bolde i luften, så jeg føler mig helt nytteløs, når jeg ikke har et job”.

Mange overvejelser om fremtiden
Hun har derfor deltaget i a-kassens webinarer for at få nogle gode råd til, hvordan hun hurtigt kunne komme i arbejde igen:

”Det fik mig til at overveje mange ting: Skulle jeg skifte fag og fx betale selv for at blive frisør? Eller skulle lade mig hverve som værnepligtig? Eller måske bygge videre på noget andet af det, jeg kan? Det var nogle af de tanker, jeg gjorde mig”.

Tilbage til barndommens land
Men før hun kom så langt, tikkede en SMS ind på mobilen. Den var fra FOAs jobformidling, FOA JobMatch, der spurgte, om Gôzde var interesseret i et job som pædagog i et 4 måneders vikariat i indskolingen på Avedøre Skole.

Det var hun i den grad: ”Det er et vildt spændende job”, fortæller hun. ”Jeg skal være ansvarlig for en gruppe på 6 børn med generelle og specifikke indlæringsvanskeligheder. Det bliver sådan meget 1-1- kontakt, hvor jeg rigtig kan bruge den pædagogiske viden, jeg har”.

Gôzde skal starte den 1. november og glæder sig meget: ”Jeg bor jo i området og har også i skole der, og det var de glade for ved jobsamtalen. Det er i det hele taget den bedste jobsamtale, jeg har været til. De var meget interesserede i, hvem jeg er som menneske og spurgte ikke kun til mine faglige kompetencer”.


Om FOA JobMatch
FOA JobMatch er en gratis, landsdækkende jobformidling, der hjælper dig som FOA-medlem med at finde en arbejdsgiver, der har brug for dine kvalifikationer. FOA JobMatch matcher dig med arbejdsgivere ud fra dit CV i forhold til din beskrivelse af dine jobønsker, erhvervserfaring, uddannelse og faglige profil.

Er du endnu ikke tilmeldt FOA JobMatch, kan du blive tilmeldt ved at ringe på 4697 3666 mandag-torsdag 8-15.30 og fredag 8-15.