Ny og bedre joblog - udviklet af FOAs medlemmer

Som ledig skal du registrere din jobsøgning i en joblog, så både a-kassen, jobcentret og du selv kan få overblik over jobsøgningen.

Som medlem af FOAs A-kasse skal du hver måned registrere mindst 6 jobsøgninger og vedlægge mindst en jobansøgning. Ellers kan du ikke få dagpenge. Du kan enten registrere sin jobsøgning på Jobnet eller i den joblog, FOA har lavet sammen med andre a-kasser.

Fordele ved FOAs joblog
Den store fordel ved FOAs joblog er, at du kan hente jobannoncer fra landets største jobportal, FOA Job, og lægge dem direkte over i jobloggen, hvis du vil søge jobbet. FOAs joblog er også mere overskuelig end Jobnets joblog.

Ny version af jobloggen
Men nu har vi med hjælp fra frivillige medlemmer gjort FOAs joblog endnu nemmere at bruge:

  • Fremover kan du på bare ét skærmbillede få et komplet overblik over, hvor du skal registrere en jobsøgning. I Jobnets joblog er siden meget længere, så du skal scrolle ned flere gange for at se alle felter.
  • I FOAs joblog behøver du kun udfylde de felter, du skal ifølge loven. Jobnets joblog er ikke opdelt i obligatoriske og frivillige felter, så hver gang du skal registrere en jobsøgning, skal du forholde dig til en masse felter, du reelt ikke behøver at udfylde.

    Det er stadig sådan, at de jobsøgninger, du gemmer i FOAs joblog, automatisk bliver gemt i Jobnets joblog – og omvendt.

Tak!
Tak til de medlemmer, der har hjulpet med at udvikle og teste den nye joblog. Det er jo jer, der ved, hvad I som medlemmer af FOAs A-kasse har brug for. Vi håber, du bliver glad for at bruge den nye joblog.


Du kan se vejledninger til den nye joblog