Dele af foa.dk's topmenu, hvor menupunkterne "Afdelinger" og "A-kasse" står yderst til venstre.
Menupunkterne "Afdelinger" og "A-kasse" er flyttet hen under FOA-logoet i topmenuen her på hjemmesiden.

Foa.dk møblerer lidt om

FOAs hjemmeside flytter rundt på de mest brugte menupunkter.

Leder du efter din lokale FOA-afdeling her på foa.dk? Eller skal du ind på A-kassens del af hjemmesiden?

Så kig en ekstra gang på den hovedmenu, der er øverst oppe på hjemmesiden under FOAs logo.

Nu står menupunkterne ”Afdelinger og ”A-kasse” nemlig et lidt andet sted, end du måske har været vant til. De to punkter er flyttet længst hen til venstre i menuen. Tidligere stod de til højre.

Forberedt til mobil-visning
Og hvorfor så det?

”I forvejen er de to menupunkter de allermest benyttede på hjemmesiden, og nu gør vi det lidt nemmere at finde dem. Når de står yderst til venstre, er det i tråd med læseretningen fra venstre mod højre. Samtidig er vi forberedt på at vise hjemmesiden på den mest mobilvenlige måde,” forklarer konsulent Jesper Bøgel Jensen fra forbundets webteam til foa.dk.

Han står for udviklingen af et såkaldt responsive design, der betyder, at visningen af hjemmesiden tilpasser sig afhængig af, om brugeren besøger den med en computer, en mobiltelefon eller en tablet.

Hver fjerde er mobil
Statistik over besøg på foa.dk viser, at hver fjerde besøger hjemmesiden fra en mobil enhed, og at tallet er støt stigende.

Når hjemmesiden senere på året er klar til at blive vist mere mobilvenligt, vil netop menupunkterne ”Afdelinger” og ”A-kasse” være de allerførste, brugeren vil møde.