Tilbud til FOAs ledige: Kom gratis til aktiveringskomedie

Win-Win er et nyt teaterstykke, der får premiere den 15. august i Pumpehuset i København.

I følge folkene bag er det en "aktiveringskomedie", eller rettere en absurd komedie, der viser, hvor langt ud fastlåste regler kan bringe mennesker. I løbet af spilleperioden er det blandt andet hensigten at printe de over 22.000 siders lovgivning og cirkulærer, der regulere arbejdsløse og a-kasserne.

Kom gratis til forpremiere
Premieren er den 15. august. På hverdage kl. 11.00 frem til premieren kan ledige og aktiverede få gratis adgang til forpremieren i Pumpehuset. Man kan rekvirere billet på www.facebook.com/teater770 eller via teater770billet@gmail.com.

Når forestillingen spiller er den almindelige billetpris 150 kr., men er du på dagpenge, kommer du ind for 85 kr. og er du på kontanthjælp koster det 50 kr.

Hvem står bag stykket?
”Win Win” er skabt af Teater 770 Celsius, som også var folkene bag ungdomsforestillingerne ”In Real Life”, der var Reumert-nomineret i 2007.
I følge pressematerialet er ”Win Win” en ny teaterform. Skuespillerne møder hver aften op med hver deres forberedte karakter og i samspil med dagens begivenheder i verden uden for teaterrummet og aftenens publikum tager forestillingen form uden noget fastlagt manuskript. Hver aften er således en ny forestilling.