FOA lancerer 'JobMatch' for arbejdsgivere og medlemmer

Nyt landsdækkende tilbud om jobformidling gør det lettere at finde det rette jobmatch mellem FOA-medlemmer og arbejdsgivere. På få dage har over 4.400 ledige FOA-medlemmer lagt CV'et ind.

Med nogle få klik på nettet kan arbejdsgivere, der søger arbejdskraft inden for FOAs områder, nu gå på personale-jagt blandt tusindevis af topmotiverede ledige. 

FOA har lanceret en ny og landsdækkende formidlingsservice kaldet FOA JobMatch. Formålet er at hjælpe arbejdsgivere og medlemmer med at matche hinanden. 

”Medlemmerne efterspørger hjælp til at finde konkrete job. Vi ved også, at mange arbejdsgivere foretrækker et mindre antal kvalificerede bud at vælge imellem, fremfor at de skal gennem flere hundrede ansøgninger,” siger Mona Striib, næstformand i FOA. 

4.400 registreret på få dage

I weekenden udfyldte alle ledige medlemmer af FOAs A-kasse som sædvanligt deres dagpengekort på A-kassens hjemmeside. Som noget nyt blev de samtidig præsenteret for et tilbud om at få lagt deres CV ind i JobMatch. Over 4.400 ledige har allerede taget imod.

Dermed er FOA og FOAs A-kasse klar til at modtage jobordrer fra arbejdsgivere, der søger en ny medarbejder. Mona Striib kalder JobMatch det naturlige sted at starte for arbejdsgivere, der leder efter kvalificeret arbejdskraft på FOAs områder.

Det kan fx dreje sig om social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, pædagogmedhjælpere, pædagogiske assistenter, serviceassistenter, køkkenpersonale, rengøringspersonale og teknisk servicepersonale som fx skolebetjente og plejehjemspedeller.

Lang tradition for jobformidling

Når en arbejdsgiver ringer eller mailer til FOA med en jobordre, kigger medarbejderne i databasen med medlems-CV’er og finder de medlemmer, hvis jobønsker, erfaringer og kvalifikationer passer bedst til arbejdsgiverens behov.

”FOA og FOAs A-kasse har en lang tradition med at tilbyde jobformidling, men det er nyt, at vi kan trække på så mange CV’er, og at vi nu har et IT-system, der kan bruges til at administrere og dokumentere vores jobformidling,” siger Mona Striib.

FOA JobMatch kontaktes på telefon 46 97 36 66, på jobmatch@foa.dk eller i den lokale FOA-afdeling.

FOAs hjemmeside kan man læse mere om FOA JobMatch. Herfra kan arbejdsgivere sende en jobordre.