TV: De arbejder, når andre har ferie

De arbejder, mens andre holder ferie

De fleste holder ferie i disse uger, men flere medlemmer arbejder med nødvendige opgaver, og selvom det kan lyde lidt hårdt, så har det også nogle fordele.

Både dagplejere, teknisk servicemedarbejdere, sundhedspersonale og mange andre arbejder i disse uger, mens andre holder ferie.

Hos dagplejerne i Tranbjerg er arbejdsdagen lidt anderledes. Her samles de, der arbejder i dagplejehuset, og der er ikke mange børn eller voksne.

- Jeg nyder det. Det er luksus at være dagplejer på den her årstid. Vi kan være udenfor, og så har vi mere fokus på det enkelte barn, fortæller dagplejer Lisbeth Larsen fra Tranbjerg.

Blandt teknisk servicemedarbejderne på de mange skoler, er der til gengæld travlt. Det er nemlig i sommeren, at alle de store renoverings- og byggeprojekter skal gennemføres.

- Jeg nyder det faktisk, for nu kan jeg gøre tingene færdig. Det kan jeg ikke i det daglige, for der bliver jeg hele tiden afbrudt, og min telefon ringer 50 gange om dagen, fortæller teknisk serviceleder Michael Sørensen fra Rosenvangskolen i Århus.