Book et møde med PenSam 29/2 - måske kan du få et SuperGavekort

Book et møde med PenSam Bank og PenSam Forsikring (nu en del af Gjensidige) torsdag den 29. februar 2024 her i FOA Odense - med mulighed for at få et SuperGavekort på kr. 2.000

I disse økonomisk svære tider kan FOA Fordele måske gøre en stor forskel for dig som medlem af FOA.

Et FOA-medlem sparer gennemsnitligt 5.450 kr. årligt ved at skifte til PenSam Bank, og har man lån til f.eks. bolig, bil eller andet, er besparelsen typisk en del højere.

 

Som noget helt særligt vil PenSam Bank på kundemødedagen hos FOA Odense kvittere med et SuperGavekort på 2.000 kr. til de medlemmer, der flytter deres realkreditlån til PenSam Bank.

Det er gratis at flytte lånet, og med fremadrettet FOA-rabat vil du få 3.000 kr. retur årligt pr. million du skylder på dit realkreditlån.

 

PenSam Forsikring (nu en del af Gjensidige) er et af landets billigste forsikringsselskaber. Derudover oplever de fleste at få endnu bedre dækninger på deres forsikringer, end i dag. 

 

 

Book et møde:

Torsdag den 29. februar mellem kl. 8.30 og 16.30 har PenSam Bank og PenSam Forsikring (nu en del af Gjensidige) tilbudt at give bank- og forsikringsrådgivning her i FOA Odense.

Møderne afholdes særskilt, og hvert møde varer 30 minutter og du/I skal kun medbringe dit/jeres Mit-ID.

  • Hvis du ønsker et møde PenSam Bank og/eller PenSam Forsikring (nu en del af Gjensidige) skal du blot sende en mail til hak@pensambank.dk indeholdende navn og tlf.nr., og om du ønsker møde med bank og/eller forsikring. Skriv venligst i emnefeltet "FOA Odense 29.2"

Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende at få et tilbud.

 

 

Her kan du læse den interessante historie om, hvilken forskel PenSam Bank gjorde for Mette og Claus:

PenSam overtog Totalkreditlånet: "Vi er blevet hørt og forstået"

 

 

Til alle, som bliver kunder i PenSam Bank, kvitterer vi desuden med 2 biografbilletter