Billede af social- og sundhedshjælper Michelle Prick Jensen ved siden af et citat, der siger: "En af mine borgere kigger på mig med triste øjne, når jeg siger, jeg skal gå. For jeg er jo næsten lige kommet. Så føler jeg, at jeg svigter dem"

Lyt til FOAs medlemmer, når arbejdsvilkårene skal forbedres

Emil, Michelle, Eva, Mileva og Jette har ordet. Sammen med medlemmerne råber vi politikere og beslutningstagere op. Baggrunden er den virkelighed, mange FOA-medlemmer oplever med ekstremt pressede arbejdsvilkår, dårlig tid og få kolleger.

"Vi bliver presset til at køre flest mulige ture. Men man kan ikke bare smække en borger i livskrise ind i ambulancen. Det kræver tid og empati"

Emil, ambulanceredder

Emil Staunsager

"Det bedste ved mit job er nærværet med børnene, når vi fx sidder og læser. Men hvis jeg har for mange børn, så når jeg mest at skifte, lave mad og trøste"

Eva, dagplejer

Eva Bødker

"Mit job kræver stor faglighed og et kæmpe hjerte. Det er bare ikke ret tit, jeg har tid til at bruge det"

Jette, social- og sundhedshjælper

Jette Byg Buchard

"Nogle gange er der så beskidt hos en beboer, at jeg skal bruge tre gange så lang tid på rengøringen. Den tid har jeg ikke. Så bliver hjælpen hos de andre mere overfladisk. Det føles utilfredsstillende"

Mileva, rengøringsassistent

Mileva Dimitrov

"En af mine borgere kigger på mig med triste øjne, når jeg siger, jeg skal gå. For jeg er næsten lige kommet. Så føler jeg, at jeg svigter dem"

Michelle, social- og sundhedshjælper

Kære folkevalgte: Lyt til FOAs medlemmer

Det skorter ikke på politikere, som vil velfærden det bedste. Men husker de dem, der passer på os alle sammen?

Brug for hjælp eller sparring?

Eller ønsker du, at vi besøger din arbejdsplads?

Tag fat i din lokale FOA-fagforening, så vi kan hjælpe dig og kollegerne bedst muligt: