Hjælp os med at finde unge velfærdstalenter

PenSam og FOA Ungdom leder efter 100 unge velfærdstalenter. Frem til 24. februar kan du nominere et velfærdstalent.

Kender du én under 35 år, der fortjener et ekstra klap på skulderen? En kollega, som gør en forskel for borgere og kolleger både fagligt og menneskeligt?

Så kan du nominere hende eller ham som velfærdstalent, når PenSam og FOA Ungdom for andet år i træk kårer Danmarks 100 største velfærdstalenter under 35 år.

Frem til 24. februar kan du nominere dit talent her

Trække fagligheden frem i lyset
Hvert år kårer avisen Berlingske de 100 af de største talenter under 35 år i dansk erhvervsliv, men der er også brug for at få andre fagligheder frem.

”Med Velfærdens Talent 100 har vi skabt et alternativ til Berlingskes erhvervstalenter, fordi vi gerne vil sætte fokus på de unge, der har valgt et arbejde, hvor de hver dag gør en stor forskel for andre. Vi vil gerne trække deres faglighed frem i lyset og vise, hvad deres indsats betyder for vores alle sammens nære velfærd, og understrege, hvorfor de skal have ordentlige arbejds- og pensionsvilkår,” siger Torsten Fels, direktør i PenSam.

Lotte Berthelsen, talsperson i FOA Ungdom, er enig. Hun mener, at der er behov for mere anerkendelse og skulderklap af velfærdens helte, som passer på samfundet, vores ældre, børn og syge. Derfor kan Velfærdens Talent 100 være med til at hylde dem.  

“Velfærdstalenterne er mindst lige så vigtige, som de unge i erhvervslivet. De holder samfundet kørende, og det skal vi takke dem for,” siger Lotte Berthelsen.

Hyldest på Christiansborg
De 100 velfærdstalenter udvælges blandt alle de nominerede af et dommerpanel med repræsentanter fra PenSam og FOA Ungdom.

Talenterne bliver fejret torsdag den 25. april på Christiansborg sammen en række politikere, der også ønsker at give dem en velfortjent hyldest. Samme dag udkommer magasinet Velfærdens Talent 100, hvor de 100 udvalgte vil blive præsenteret.

Sidste år fejrede vi også 100 velfærdstalenter på Christiansborg – se video fra arrangementet her