Formandens julehilsen 2019

Så lakker endnu et år mod enden. Et år der igen har budt på travlhed og spændende nye udfordringer.

Foråret var fyldt med valg – både europæisk, landspolitisk og i Medlemshuset.

Afdelingens faglige sekretær Karen Ø. Sørensen valgte ikke at genopstille i forbindelse med generalforsamlingen i maj og derfor skulle der vælges ny faglig sekretær.
Der var 3 kandidater opstillet. Mariejo Christensen blev valgt, og tiltrådte sit nye hverv i Medlemshuset den 1. oktober.

Landspolitisk var vi vidner til en lang valgkamp, der kulminerede med folketingsvalget Grundlovsdag den 5. juni. Valgets resultat betød en ny regering, og dermed nyt fokus på velfærd til gavn for FOAs medlemmer. Den netop vedtagne finanslov er i hvertfald et skridt i den rigtige retning.

Efteråret bød på FOAs 5. ordinære kongres. I alt 589 delgerede heraf 25 fra FOA Randers vedtog lovændringer, valgte faglige sekretærer til Forbundet og ikke mindst drøftede og fastlagde vi målene for FOA i den næste kongresperiode.

FOAs mål: ”Bedre vilkår, mere velfærd” er udarbejdet på baggrund af 15.000 input fra jer medlemmer, og de kommer til at sætte rammen for arbejdet i de næste 4 år. Vores bestyrelser og generalforsamlingen skal være med til at fastlægge, hvordan vi skal arbejde med målene lokalt.

Når jeg ser tilbage på 2019, bliver jeg stolt og taknemmelig over at være formand i en levende, demokratisk organisation. Jeres input og engagement er det, der sikrer, at vi kan udvikle fagforeningen til gavn for jer som medlemmer.

Afslutningsvis vil jeg gerne rette en særlig tak alle afdelingens tillidsvalgte og bestyrelsesmedlemmer for det helt særlig hverv, I løfter i afdelingen. Jeres indsats betyder, at vi sammen kan yde en endnu bedre service til alle medlemmer i FOA Randers.

 

De varmeste julehilsner 

Lene Hartmann, afdelingsformand