TR-kampagne: TR i OK-fagforeninger
Særlig for tillidsvalgte

Ny kampagne: TR i OK-fagforeninger

Med kampagnen ’TR i OK-fagforeninger’ sætter FH og FOA endnu engang fokus på tillidsrepræsentanters vigtige arbejde.

Fra d. 30. august til 12. september vil den tilbagevende FH (Fagbevægelsens Hovedorganisation) kampagne ’TR i OK-fagforeninger’ igen blive rullet ud i landet - og igen i år er FOA med i kampagnen.

Kampagnen sætter fokus på værdien af at have en tillidsrepræsentant på arbejdspladsen, og det centrale budskab vil være ”Med en tillidsrepræsentant har du en kollega, der taler din sag."

Inviter kolleger til at blive en del af FOA
Som TR kan du bruge kampagneugerne som en anledning til at hilse på uorganiserede, unge og nye kolleger, og invitere dem til at blive en del af FOA og fortælle om, hvad de får ud af at have en tillidsrepræsentant fra en OK-fagforening. Vi ved nemlig at fx mange unge ikke kender særligt meget til tillidsrepræsentanternes arbejde, og hvad de kan hjælpe med.

Plakat og argumentationskort til snakken med kollegerne
For at hjælpe de gode argumenter lidt på vej og komme med konkrete eksempler har FOA lavet nogle materialer, som du kan bruge:

Plakat – download, print og hæng plakaten op på arbejdspladsen, så dine kolleger kan se hvad en tillidsvalgt i en OK-fagforening kan hjælpe med

Argumentationskort – brug dem til at forberede dig til at snakke med dine kolleger

Spørg også i din lokale FOA-afdeling, om de er med i kampagnen og har andre trykte materialer, som du kan dele ud til dine kolleger.

Kampagnen vil være synlig på sociale medier, Youtube, via radiospots og annoncer på nettet i uge 35 og 36.

Læs mere på ok-maerket.dk