Ole Larsen, portør. Foto: Jørgen True
Får tøj fra arbejdspladsen: Bukser, shorts, skjorter, T-shirts, sweatshirts, sommerjakker, fleece-jakker, regnsæt, vinterjakke, termoundertøj, sikkerhedssko, hue, bælte.
Foto: Jørgen True

Ole Larsen, portør

“Sygeplejerskerne siger, vi ser skidegodt ud”
(6 stjerner ud af 6)

Ole:
Jeg har simpelthen så meget tøj, at jeg er fuldt dækket ind hele ugen på alle årstider. Det bedste er, at det virkelig er kvalitetstøj, som er behageligt at have på. Jeg får udslæt af meget syntetisk tøj, så jeg har valgt bomuldsbukser.

Tøjet er åndbart og beregnet til forskellige temperaturer, så man hverken sveder eller fryser i det. Det er optimalt, for jeg kører både med varer udendørs og indendørs.

Prikken over i’et er, at tøjet også er pænt. Sygeplejerskerne siger, at vi ser skidegodt ud i det.

“For voldsomt”

(3 stjerner ud af 6)
Tor Andersen: 
Hans tøj er udelukkende praktisk. Det er meget neutralt, måske for at hans funktion ikke skal ‘larme’ for meget. Han bliver lidt gemt væk i de store størrelser og mørke farver. Især når han har jakke på, er hans uniform enormt voldsom til ham.

For et mere moderigtigt udtryk skulle han have haft en jakke, som sad mere til. Funktionaliteten tæller til gengæld op. Der er mange detaljer, som gør tøjet mere bevægeligt, for eksempel ekstra indlæg omkring knæene.

Hvordan passer dit arbejdstøj? Fortæl os om det inde på vores Facebook-side