Najah Akrouh, rengørings- og tilsynsassistent. Foto: Jørgen True
Tøj fra arbejdspladsen: Kittel. Eget tøj: Cowboybukser eller sportsbukser, kort nederdel eller lang bluse og hovedtørklæde.
Foto: Jørgen True

Najah Akrouh, rengørings- og tilsynsassistent

“Tøjet passer til mig”
(4 stjerner ud af 6)

Najah:
Jeg er glad for, at jeg kan gå med tørklæde på arbejdet, for det er der mange steder, man ikke kan. Men kitlen måtte gerne være lidt længere. Som den er nu har jeg altid en nederdel eller lang bluse indenunder, for jeg kan bedst lide at gemme min krop lidt.

Jeg bruger mest ensfarvet, mørkt tøj. Mønstre passer ikke til arbejde, synes jeg. Vi har tidligere fået tilbudt nogle bukser med store lommer. De passede måske til en maler eller en håndværker, men slet ikke til mig. Så jeg går i mine egne.

”Lidt depressivt”

(3 stjerner ud af 6)
Tor Andersen:
Bukserne er meget brede i benene og flatterer hende ikke så godt. Hun er generelt lidt gemt væk i tøjet, der er en smule for stort, men måske afspejler det hendes religion. De grå og sorte nuancer giver et lidt depressivt udtryk. Sort er jo en sørgefarve.

Klassiske farver som marineblå, bordeaux eller grøn ville give mere glød til ansigtet og samtidig bibeholde det neutrale udtryk.

Underkjolen er til gengæld meget velvalgt med blonden, der signalerer kvindelighed.

Hvordan passer dit arbejdstøj? Fortæl os om det inde på vores Facebook-side