Malene Bendtsen, pædagogmedhjælper. Foto: Jørgen True
Eget tøj: Cowboybukser eller gamacher, bluse eller trøje efter årstiden. Jakke eller trøje til udendørs brug, regnbukser og om vinteren overtræksbukser.
Foto: Jørgen True

Malene Bendtsen, pædagogmedhjælper

“Tøjet skal holde til snotnæser”
(5 stjerner ud af 6)

Malene:
Jeg er godt tilfreds med at have mit eget tøj på, for så kan jeg jo selv vælge. Tøjpenge ville da være velkomne, men jeg holder udgifterne nede ved altid at gå efter noget billigt.

Tøjet skal have stretch, så jeg uden problemer kan sætte mig på hug og lege på gulvet. Jeg kunne ikke drømme om at tage en meget kort kjole eller andet udfordrende tøj på. Det ville sende et forkert signal til børnene.

Det sker, at en af ungerne tørrer en snotnæse af i min bluse. Det går heldigvis af i vask. Meget sart tøj holder jeg mig fra.

”Dyreprint er sindssygt moderne”

(6 stjerner ud af 6)
Tor Andersen:
Ud fra et modeperspektiv er det helt i top. Hun er enormt kvindelig i sit tøj med de sorte leggins, de lette materialer og dyreprint, som er sindssygt moderne lige nu.

Der er også flere fine, feminine detaljer i blusen: Udskæringen og de let rynkede ærmer. Samtidig er tøjet brugbart og funktionelt. Hun er ikke for stylet til sit arbejde.

Hvordan passer dit arbejdstøj? Fortæl os om det inde på vores Facebook-side