Smilende, initiativrige, hjælpsomme og fagligt dygtige

FOA og pensionsselskabet PenSam står igen i år bag uddelingen af prisen "Velfærdens Talent" til 100 unge. Blandt de 100 udvalgte er flere unge talenter fra FOA SOSUs område.

Kristina, Frederik, Karina, Betina, Charlotte og Rasmus har mindst to ting til fælles: De er alle blandt de 100 unge talenter, der den 24. maj blev hyldet på Christiansborg for at gøre en forskel for velfærden i Danmark. Og de er alle fra FOA SOSUs område.

Det er FOA og pensionsselskabet PenSam, der står bag prisen ”Velfærdens Talent 100”.

De 100, der er udvalgt blandt 400 nominerede, præsenteres i et særligt magasin, hvor man kan læse, hvorfor de hver især er blevet nomineret.

Smil smitter

Om Kristina Frederiksen, social- og sundhedsassistent og administrativ leder på Brogårdshøj i Gentofte Kommune står blandt andet følgende i Talentmagasinet:

”Hun er altid glad, smilende og god til at lytte til sine kollegaer og beboere. Hun går op i, at alle skal behandles lige”.

Frederik Louis Gullestrup Hviid, som er social- og sundhedshjælper på Bredebo Plejecenter i Lyngby Taarbæk Kommune, er ligeledes blandt de udvalgte:

”Frederik er så omsorgsfuld både i forhold til beboere, kollegaer og pårørende. Dagligt gør han altid en ekstra indsats for vores beboeres velbefindende og bringer altid et smil frem hos den enkelte beboer”, lyder det i indstillingen.

Social- og sundhedshjælper Karina Olsen er - ligesom Frederik - ansat på Plejecenter Bredebo. Også hun får flotte ord med på vejen:

”Karina er en person, som er noget helt særligt, hun har gåpåmod, hun er skarp faglig og vil sit job 100 procent. Hun er en kollega, som man bare kan komme til, hvis man har brug for det. Hun er altid smilende, når hun møder ind på job om morgen, og det smitter af”.

Om Betina Søs Danry, der er handicaphjælper i Olivia Danmark, står blandt andet:

”Det er så rart at møde ind til en ren og pæn arbejdsplads, efter Betina har været på arbejde. Hun er meget positiv og det er tydeligt, at borgeren føler sig tryg og at tingene bare kører, når hun er på arbejde”.

En god kollega

Charlotte Wilchen er social- og sundhedsassistent i Ballerup Hjemmepleje.

Hun beskrives som ”en rigtig god medarbejder. Hun kan tage alle borgere med specielle behov og få deres dage til at blive en rigtig god dag. Hun har et dejligt humør, som smitter borgerne, og er en rigtig god kollega”.

Rasmus Andersen er social- og sundhedsassistent på Afdeling for Urinvejssygdomme på Gentofte Hospital. Han beskrives som en god kollega, fagligt stærk og altid klar på nye opgaver.

”Rasmus er et lysende eksempel på en dygtig SSA der burde fremhæves som et velfærdstalent”.

Hyldes på sommerfest

Alle FOA SOSUs talenter - også de nominerede, der ikke blev udvalgt til omtale i magasinet - vil modtage en særlig invitation til at lade sig hylde ved fagforeningens sommerfest. 

Festen foregår den 9. juni fra kl. 15-19, og alle medlemmer med familie er velkomne.

Lagt på den 26.05.2023