Bestyrelsen 2022
FOA SOSUs bestyrelse valgt på generalforsamlingen i 2021
Foto: Mark Knudsen/Monsun

Valg til FOA SOSUs politiske poster

På FOA SOSUs generalforsamling onsdag den 16. november er der valg til flere af fagforeningens poster. Fristen for opstilling er den 19. oktober kl. 12.

Følgende er på valg: 

Formand

Fagforeningens formand vælges for fire år ad gangen og har sin arbejdsplads i fagforeningen på Godthåbsvej. Som formand sidder man for bordenden og har det overordnede ansvar for den daglige, politiske ledelse af fagforeningen. Formanden, der vælges for fire år, er desuden medlem af forbundet FOAs øverste ledelse, hovedbestyrelsen, samt varetager en række andre tillidsposter.

Formand Tina Græsted er på valg og genopstiller.

Faglig sekretær

Som en af fagforeningens fire faglige sekretærer indgår man i den daglige politiske ledelse og har sin arbejdsplads i fagforeningen. De faglige sekretærer deler en række forskellige politiske ansvarsområder og er bindeled mellem fagforeningen og fællestillidsrepræsentanterne. Som faglig sekretær er man valgt for fire år.

Faglig sekretær Maria Konstantinidou er på valg og genopstiller. 

Bestyrelsesmedlem/-suppleant

Bestyrelsen har det overordnede politiske ansvar mellem generalforsamlingerne. Som medlem af bestyrelsen repræsenterer man alle medlemmer og ikke sin arbejdsplads eller sektor. Bestyrelsesmedlemmer er valgt for fire år. I bestyrelsens arbejde deltager desuden to suppleanter, valgt for to år.

Bestyrelsesmedlemmerne Christina Salkvist Frederiksen og Susan McAlden samt suppleant Charlotte Bartholin er på valg og genopstiller.

Posten som 2. suppleant er vakant.

Kritisk revisor

Fagforeningen har to valgte, kritiske revisorer samt en revisorsuppleant. Som kritisk revisor deltager man i bestyrelsens behandling af budget og regnskaber og er valgt for fire år.

Kritisk revisor Charlotte Christiansen er på valg og genopstiller.

Posten som revisorsuppleant er vakant.

Faggrupperepræsentanter

På generalforsamlingen er der desuden valg til faggrupperepræsentanter, der vælges for to år. Faggrupperepræsentanterne deltager i faggruppelandsmøder og arbejder sammen med den sektoransvarlige faglige sekretær i forbindelse med særlige aktiviteter for faggrupperne. 

Alle faggrupperepræsentanter er på valg.

Læs mere om faggrupperepræsentanterne her. 

Sådan stiller du op

Alle medlemmer, der ikke er fuldt ud overgået til en offentlig pension, kan stille op til de nævnte poster. Meddel skriftligt, hvilken post du opstiller til, enten pr. email til gfsosu@foa.dk eller med posten til FOA Social- og Sundhedsafdelingen, Godthåbsvej 15, 2000 Frederiksberg. Meddelelsen skal være fremme i fagforeningen senest den 19. oktober kl. 12.

Deltag i fagforeningens generalforsamling den 16. november



Lagt på den 05.07.2022