Sommer på Arbejdermuseet

Arbejdermuseet byder på masser af gratis familieaktiviteter i skolernes sommerferie 26. juni – 6. august. I kan opleve den nye baggård, gå på skattejagt i udstillingerne eller være med i tegneworkshop i festsalen.

BØRNENES BAGGÅRD ÅBNER 24. JUNI

I Børnenes Arbejdermuseum kan du opleve en autentisk baggård, som den så ud for 100 år siden. Hverdagslivet for arbejderbørn dengang var fuld af forbud, uhumske lokummer og sure voksne. Men der var også plads til leg og fri fantasi, væk fra pligter og skældud. 

I åbningsweekenden 24. og 25. juni skruer Arbejdermuseet op for baggårdssjov med tøjvask og leg med tønder, margarinelåg og hinkeruder. Måske bliver du mester i at spille terre eller jante eller måske finder I på jeres helt egen leg? Er I heldige, støder I på lirekassemanden, når han kigger forbi baggården og spiller op til baggårdsdans eller får mulighed for at få taget et familiefoto hos kanonfotografen. 

Det er gratis at være med til åbningsweekenden for FOA-medlemmer.

Læs mere om baggården og åbningsweekenden her:

https://www.arbejdermuseet.dk/arrangement/aabningsweekend-boernenes-baggaard/

Læs om sommerferieprogrammet her:

https://www.arbejdermuseet.dk/arrangement/sommerferie-paa-arbejdermuseet-3/

Husk 1+1 ordningen for FOA-medlemmer. Som FOA-medlem kommer du gratis ind og kan invitere en voksen gæst med ind på museet (ikke nødvendigvis fra husstanden). Børn under 18 har gratis adgang.