Kommunikation mellem linjerne

Når sproget og ikke mindst tonen er hård, hvad gør det så egentlig ved os? Og hvad skal det til for at danne en arbejdskultur med samhørighed, respekt og glæde?

Et anderledes foredrag ved Mette Junker fra Body Mind Academy.

Info om arrangementet

Kursusnummer: 9999-19-89-27
Tid: til
Sted: FOA Vestsjælland - Område Midtsjælland, Japanvej 2, Slagelse
Målgruppe: Alle medlemmer af faglig afdeling og evt. ledsager
Pris: Medlem 50 kr. - Ledsager 75 kr.

Dankort         Mastercard   Visa
Ledige pladser 69
Tilmeldingsfrist: 11. september 2019 17:00
Tilmelding for enkeltpersoner: Tilmeld med NemID

 Se video om foredraget > klik her 

 

Når vi kigger på kommunikationen i et fællesskab, er der det helt åbenlyse, og så er der alt det, der foregår mellem linjerne som har absolut størst påvirkning på vores humør og trivsel. Det som ikke kan ses eller høres, men som er toneangivende for hele stemningen og energien på arbejdspladsen.

Glæd dig til et anderledes foredrag med coach, foredragsholder og terapeut Mette Junker, som vil give stof til eftertanke og en anderledes tilgang til mere positiv kommunikation, trivsel og fællesskab på arbejdspladsen.

Det får du:

  • Indsigt i, at vi alle bidrager til stemningen i et fællesskab, bevidst som ubevidst, og at vi faktisk bliver påvirket også af alt det, der foregår mellem linjerne.
  • Bevidsthed omkring, at selvom vi er mange forskellige personligheder på en arbejdsplads med hver vores livshistorie, ambitioner og behov, så har vi faktisk meget mere til fælles, end vi går og tror. Når der er samhørighed, er der respekt.
  • Forståelse for, hvordan en hård tone og et grimt sprog direkte påvirker vores nervesystem og sætter vores system i alarmberedskab.
  • Let anvendelige redskaber til hvordan du kan vende en stemning fra at være negativ, destruktiv og mismodig til konstruktiv, bidragende og positiv.

 Hent og print opslag til din arbejdsplads klik her