Valg af FTR for pædagogmedhjælperne

Kristina Bredal valgt til FTR

Tillidsrepræsentanterne (TR) inden for daginstitutionsområdet og undervisningsområdet har valgt en fællestillidsrepræsentant (FTR).

Kristina Bredal, der til daglig er pædagogmedhjælper og TR  i vuggestuen på Lundtoftevej er idag tirsdag den 18. september valgt til FTR.

Samtidig med at Kristina er FTR bibeholder hun sin TR-funktion i Daginstitutionsområde Øst 2 hvorunder vuggestuen på Lundtoftevej henhører.

Kristina er 29 år og glæder sig til at blive FTR for de valgte TR i daginstitutionsområdet og undervisningsområdet. Det er desværre sådan at der mangler valg af flere TR på området. Pædagogmedhjælperne/pædagogiske assistenter i daginstitutionerne mangler hele 3 TR til at dække et antal institutioner og inden for undervisningsområdet, hvor skolerne hører til, mangler der 2 TR.

Kristina har sammen med de andre valgte TR valgt at få mere fokus på den manglende TR-dækning og målet er da også at få valgt udfyldt de tomme TR-poster.

I FOA Vendsyssel er vi meget glade for at Kristina tager fat på arbejdet som FTR byder velkommen til et forhåbentlig godt samarbejde.

      

Lagt på den 18.09.2018