Spar penge - Tjek din lønseddel!

Tjek din lønseddel, du kan tjene mange flere penge end ved at tjekke din kassebon i Brugsen

Onsdag d. 20. november: Tilbuddet om et løntjek blev startet med friske rundstykker til medarbejderne på Sygehus Sønderjylland i Sønderborg tidligt onsdag morgen.

Her stod fagligt personale fra HK, 3F, Metal samt FOA Sønderborg og FOA Sønderjylland klar med et godt tilbud og et friskbagt rundstykke.
Samtidig med det friske rundstykke var der et tilbud på et løntjek dagen efter på arbejdspladsen.
Og det var der en hel del, der gjorde brug af.

Brug et kvarter en gang om måneden

"Vi har rigtig mange, 5-6 stykker, hver uge i afdelingen til løntjek," fortæller sektorformand Tony Hansen fra FOA Sønderborg.

"Og med jævne mellemrum får vores medlemmer tilbuddet om at komme og få tjekket deres lønseddel. Vi kalder det: Kom og tjek din lønseddel og kom og tjen penge. - Og vi oplever hver eneste gang, at mindst én af deltagerne har en fejl i lønsedlen."

"Jeg plejer gerne at sige: Tjek din lønseddel, du kan tjene mange flere penge, end ved at tjekke din kassebon i Brugsen!"

"Når vi finder fejlene er det altid fejlindtastninger, der er problemet.
- Ekstra timer, arbejde udover den fremsendte arbejdsplan samt, som eksempelvis i dag, en ikke afholdt fridag," lyder det fra Tony Hansen.

"Det er en udfordring for medlemmerne, at overskue løn, optjent ferie, ekstra timer og meget andet på lønsedlen, men vi kan vise dem hvordan de finder fejlene, og dermed får de det de kan tilkomme iht. overenskomsten," slutter Tony Hansen.

Alle OK-fagforeninger står parate til at hjælpe medlemmerne med at tjekke deres lønsedler, også her efter kampagnen.

Bestil en tid hos os i FOA Sønderborg, enten på tlf. 46 97 34 00, tryk 2 for faglig afd., eller skriv til os på mail: fagl020@foa.dk

Sammen gør vi forskellen