Valg til faglig sekretær
Fra venstre mod højre: Afdelingsformand Lene Hartmann, afgående faglig sekretær Karen Ø. Sørensen og nyvalgte Mariejo Christensen

Pressemeddelelse

FOA Randers har valgt ny faglig sekretær

I forbindelse med den ordinære generalforsamling i FOA Randers den 14. maj 2019 er der blevet valgt ny faglig sekretær. Mariejo Christensen blev valgt efter kampvalg med 2 andre kandidater

”Jeg er glad og stolt over, at medlemsdemokratiet lever i vores fagforening,” siger afdelingsformand Lene Hartmann, og fortsætter. ”Der var 3 yderst kompetente kandidater, og medlemmerne fik mulighed for at få direkte indflydelse på, hvem der skal varetager deres interesser og sikre deres vilkår. Det er en helt unik mulighed, som kun eksisterer i organisationer, der bygger på medlemsdemokrati.”

Mariejo Christensen arbejder som social- og sundhedsassistent i Norddjurs Kommune og tiltræder posten som faglig sekretær den 1. oktober 2019.

Posten bliver ledig, da den nuværende faglige sekretær Karen Ø. Sørensen efter 32 år i fagbevægelsen har valgt at gå på efterløn.

”Det er nogle store sko, der skal fyldes – ikke i fysisk forstand”, smiler Lene Hartmann, ”men Karen har igennem sin tid i FOA løftet store og tunge ansvarsområder så som arbejdsmiljø og MEDbestemmelse og MEDindflydelse.

Karen er i kraft af sin erfaring og sin store viden en andre har søgt råd og vejledning hos. Både medlemmer, andre FOA afdelinger og ikke mindst vores eksterne samarbejdspartnere har nydt godt af hendes faglighed og eksepertice.”

Karen Ø. Sørensen fratræder ved udgangen af september. Inden da er der opgaver, der skal afsluttes, og opgaver, der skal overleveres til den nyvalgte faglige sekretær.

”Generalforsamlingen er en festdag for afdelingen, og så gemmer vi afskeden nogle måneder endnu”, siger Lene Hartmann.

I forbindelse med generalforsamlingen blev Lene Hartmann genvalgt som afdelingsformand uden modkandidater.

”Jeg er stolt over at være afdelingsformand i FOA Randers og sikker på, at vi også fremadrettet kommer til at varetage interesserne for vores medlemmer i Favrskov, Syddjurs, Norddjurs og Randers kommuner,” slutter Lene Hartmann.

 

Kontaktinformation:
Afdelingsformand Lene Hartmann, mobil 2044 4407