40 års jubilarer

Den kongelige Fortjenstmedalje er den ældste eksisterende belønningsmedalje i Danmark.
Fortjenstmedaljen blev indstiftet i 1792 og gives i dag for en fortjenstfuld indsats efter mindst 40 års uafbrudt ansættelse indenfor samme ansættelsesmyndighed i det offentlige.
Læs beretninger fra 2 medlemmers arbejdsliv: Lilly K. Thorup og Jytte Lahn Jensen

Lilly K ThorupLilly K Thorup

40 års arbejde under 13 forskellige ledere

Den 1. maj 2019 kunne Social og sundhedshjælper Lilly K. Thorup fejre sit 40 års jubilæum i Randers Kommune med arbejdssted på Aldershvile i Havndal og Træningshøjskolen på Åbakken i Ø. Tørslev.

Lilly startede som 23 årig i sit fag som husassistent på plejehjemmet Aldershvile i Havndal.
"Det var dengang, man gik i hvide kitler, der var bad og toilet på gangene. Bestyrerparret Gebur boede ovenpå, det var også den tid, hvor borgeren fik lommepenge og så havde man bare meget mere tid til at være social - tid til at snakke med borgeren", siger Lilly.

Læs mere

 

Jytte Lahn Jensen
Jytte Lahn Jensen

40 år i kommunens tjeneste som rengøringsassistent og dagplejer, hvor de sidste 27 år har været som dagplejer i det hyggelige hjem i Langkastrup.

Som 21 årig startede Jytte Lahn Jensen i 1979 med rengøring på skolen i Assentoft i det tidligere Sønderhald Kommune.

Det var et dejligt job, med eftermiddagsrengøring fra kl. 13.40 – 16.40 hver dag, men da Jytte fik sit 3. barn i 1992 valgte hun at blive dagplejer. Jytte blev dengang ansat på en 3 børns kontrakt. I dag har hun 4 børn, hvoraf 2 er 1½ år og 2 børn på knap 3 år. Herudover kan der komme et femte barn som gæstebarn

Læs mere 

Artiklerne åbner som PDF-filer