Cirkus Arena
Klik for at se kommende aktiviteter i FOA Nordjylland

FOA-arrangementer på vej til dig

Få mere værdi for dine kontingentkroner tilmeld dig aktiviteter med FOA Nordjylland.

Som medlem af FOA Nordjylland kan du vente dig rigtig meget i det kommende år – vi har rigtig mange gode tilbud om spændende aktiviteter der holdes lokalt eller i fagforeningskontorerne i Thisted eller Aalborg. Mange aktiviteter er allerede annonceret på hjemmesiden, og mange flere er på vej. Det handler bl.a. om de populære familiearrangementer som cirkus, Fårup Sommerland, Zoologisk have og juletræ.

It-kurser og løncafé
Vi har eksempelvis it-kurser og foredrag. Desuden er der altid mulighed for at du kan komme med forslag til aktiviteter i dit lokalområde – ofte kræver det dog, at du som arrangør er klar til at gøre en indsats for at ”sælge” kurset eller aktiviteten. Tjek hjemmesiden løbende og tag gerne en kollega med til de mange spændende aktiviteter.

Familiearrangementer - sæt kryds i kalenderen
De fleste af de aktiviteter FOA Nordjylland udbyder er gratis, men nogle aktiviteter kræver betaling. Du vil dog altid få rabat, når vi eksempelvis udbyder aktiviteter med egenbetaling. Nedenfor kan du se kommende datoer for de aktiviteter som allerede er planlagt:

Cirkus i Nykøbing Mors & Aalborg
Nykøbing Mors den 6. maj kl. 14 (for-forestilling kl. 13 – kun for FOA-medlemmer med familie)
Aalborg, Fjordmarken - den 11. maj kl. 17 - (for-forestilling kl. 16 – kun for FOA-medlemmer med familie)

Juletræsfest i Thisted og Aalborg
Thisted, Thisted Musikteater, den 16. december kl. 14 – 17 (for FOA-medlemmer med familie)

Aalborg, Aalborg Kongres- og kulturcenter, den 16. december kl. 14 – 17 (for FOA-medlemmer med familie)

Datoer for Fårup Sommerland og Zoologisk have kender vi ikke endnu, men hold øje med hjemmesiden eller nyhedsbrevet som typisk udkommer hver 14. dag.

Skriv en kommentar på Facebook