Sommerferien venter rundt om hjørnet

Kære alle

 

Sommeren er på vej, og lige om lidt er mange af jer på vej til sommerferie indenfor de næste par måneder.

 

Husk at man kan aftale forskudsferie, hvis man ikke har gemt nok ferie til at afholde det antal dages ferie man ønsker. Man kan dog maks. holde det antal feriedage på forskud, som man kan nå at optjene inden 31.08.22, hvor det nuværende ferie optjenings år slutter. Det vil sige, at man for perioden 01.06.22 – 31.08.22 kan nå at optjene 3 x 2,08 dages ferie = 6,24 dage, som man kan aftale at bruge her i juni måned, hvis man ikke har nok dage til rådighed af optjent ferie allerede.

 

Pr. 01.09.22 begynder et nyt optjeningsår igen, og der kan man så aftale at bruge op til 25 dage på forskud i samarbejde med arbejdsgiver.

 

Husk at hvis man bliver syg før ferien begynder, så bliver ens planlagte ferie annulleret - medmindre man forinden har aftalt med arbejdsgiver, hvordan ferien skal håndteres.

 

Bliver man syg efter ferien er påbegyndt, så skal man huske at sygemelde sig med det samme og samtidigt spørger ind til, om der ønskes en lægeattest, som man selv skal betale og ikke får refusion for.

 

Man har ikke ret til erstatningsferie for de første 5 dages sygdom under ferie, samlet set i forhold til ferieåret.

 

Medarbejderne kommer også til at afvikle ferie løbende hen over de næste par måneder her i KLS. Så selv om vi har fået 2 nye kollegaer pr. 01.06.22 – vil der være perioder, hvor vi kun er få mennesker i afdelingen, og derfor deltager vi ikke i fysiske samtaler m.v.

 

Rigtig god ferie til alle - jeg håber I må få nogle gode uger med dejligt vejr, gode oplevelser og mulighed for at komme ned i gear og nyde dagene uden bekymringer og andet forstyrrende.

 

Nyhedsbrevet holder også sommerferie og kommer derfor først igen til august.

 

GOD SOMMER TIL JER ALLE!

 

Med venlig hilsen

Mimi Bargejani

Formand