13 løntrin ekstra med KLS's hjælp

Et medlem, der bliver nyansat i en kombinationsstilling pr. 01.03.22, fik ved ansættelsen kun tilbudt grundlønstrin 14 samt grundlønstillægget.

 

 

Medlemmet har dog en del års erfaring indenfor det pædagogiske område,  udover erfaring indenfor køkkenområdet. Og da hun blev ansat i en kombinationsstilling indenfor disse to områder/funktioner – er det lykkedes fagforeningen at forhandle lokalløn til medlemmet.

 

 

Medlemmet vil derfor med tilbagevirkende kraft få 13 løntrin ekstra samt køkkenleder funktionstillægget. Dette er kun kommet på plads, idet medlemmet er medlem af den forhandlingsberettigede fagforening FOA/KLS.

 

 

Når man er ansat i en kombinationsstilling, betyder det at man har funktioner, der hører til i to forskellige overenskomster. I dette tilfælde som ikke-faglært køkkenmedarbejder og pædagogmedhjælper. Her er reglen, at man får løn efter den overenskomst, hvor man har flest timer. Man vil altså få løn efter samme overenskomst for alle timerne, selv om nogle af timerne er indenfor en anden overenskomst.

 

 

Medlemmet har ikke været ansat i en kombinationsstilling før og havde derfor ingen erfaring med ansættelse og løn i en kombinationsansættelse.

 

Det kunne også her betale sig at være medlem af den forhandlingsberettigede fagforening.